top of page
web 2.jpg

Onze gemeente steunt dit vrijwilligersinitiatief

© Copyright
logo horst aan de maas -01.jpg

Wij werken samen met

KanZ junior

DE JUNIOREN VAN KanZ

Onze toekomstige Naoberzorg

vrijwilligers

De jeugd is onze toekomst. Dat geldt ook voor de Naoberzorg. Trots zijn we dan ook op de kinderen van KanZ Team Junior. Ze verzorgen onze speciale inloopuren. Een gezellige morgen voor jong en oud met de kinderen aan de knoppen. Ze maken iedere keer een programma wat past bij het gekozen thema. Ze dansen, zingen, maken muziek, presenteren, etc. etc. Ze bakken zelfs de lekkernijen die uitgedeeld worden. Vrijwilligers van KanZ zorgen ervoor dat u niets te kort komt en dat het allemaal goed verloopt. Of dit nog niet genoeg is helpen de kinderen ook nog bij andere activiteiten van KanZ. De leiding en de leraren van onze school steunen dit initiatief. Een mooie en waardevolle samenwerking tussen KanZ en Kindcentrum STIP Swolgen-Tienray. Kinderen en ouderen leren zo wat Naoberzorg is en wat (moderne buren)hulp en aandacht voor anderen kan betekenen.

Let op elkaar

Help elkaar

Aandacht voor de ander was en blijft belangrijk. Word zelfs nog belangrijker!!

Denk alleen al aan de problemen met de zorg die onder meer door de sterke vergrijzing ontstaan, de toenemende armoede, de onzekerheden t.a.v. werk, etc.

Als organisatie kijken we continu wat we voor onze doelgroep kunnen doen.

Het is immers belangrijk dat iedereen actief mee kan blijven doen. Ieder op zijn eigen manier en rekening houdend met wat mogelijk is. Elke steun van wie of welke organisatie is welkom, soms zelfs noodzakelijk om op een leuke manier samen oud te kunnen worden. 

Bestuur en vrijwilligers

NaoberzorgPunt KanZ, Tienray

Het hijsen van een bijzondere vlag  en het verhaal erachter. Klik op de onderstreepte tekst

Yvonne Witter van "ZorgsaamWonen" sprak met het bestuur van KanZ.
Klik op
interview en lees wat wij zoal doen en waarom.

bottom of page